Na een geweldige vakantie in Zeeland op de Brouwersdam waar ik veel heb kunnen trainen samen met Coen Swijnenburg en andere wedstrijd surfers daar, zijn er recentelijk een aantal hele leuke ontwikkelingen geweest.

Een kleding en boardsponsor miste nog, maar na de vakantie kreeg ik een verassend leuk telefoontje. Nikaj Droop(starboard/severne) belde mij op met de vraag of  van mijn kant eventueel interesse was om eens met starboard om de tafel te gaan. De importeurs van Starboard had ik al een paar keer eerder getroffen en ook mede vanwege goede ervaringen met Starboard eerder had ik gelijk al een goed gevoel bij het merk. Na een positief gesprek met Martijn en Thewes en het testen van de isonic 107l 2014 was ik gelijk overstag! Wat een goede boards!! Eerste sessie met de 107l resulteerde gelijk al in een max van 70.49 kmh op het bepaald niet vlakke water van de kabelaarsbank! Ook interessant is dat de volt Carbon 38 het verschrikkelijk goed doet in de chip onder dit board.

Een en tweede leuke ontwikkeling is dat vanaf nu ik ondersteunt word door CHIEMSEE met kleding. Rick de Meijer is hoofd chiemsee Nederland en na een leuk gesprek op het hoofdkantoor in Leusden ga ik Rick helpen met het promoten van Chiemsee in Nederland.

image

Bedoeling is om dit mooie merk weer back in the surfscene in Nederland te krijgen!

In het oktober nummer van het surfmagazine had ik gelijk al een mooie kans om mijn nieuwe sponsoren te promoten. Er komt een interview in over mijn combinatie tussen het windsurfen en topvolleybal. Voor mij een mooie kans om niet alleen mezelf maar ook mijn sponsoren te kunnen promoten!

image image

By |2017-07-04T23:17:39+00:0026, augustus, 2014|News|